№ 60 Розпорядження міського голови

01.04.1991 531

№ 60 Розпорядження міського голови

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 1 квітня 1991 року № 60
м. Дрогобич

Міськвиконком володіє інформацією про незадовільний рівень роботи окремих працівників у зв’язку із зверненнями громадян. Ба­гато скарг і непорозумінь виникає у зв’язку з біжучим обслугову­ванням і ремонтом помешкань, видачею талонів, які введені на окрему групу товарів /масло, алкоголь, сірники/ постановою президії Львів­ської обласної Ради народних депутатів та з інших питань роботи служб.
Зокрема, кур’єр ЖЕКу № 2, Помайда Олег Васильович, 29 берез­ня, о 17 год., коли залишався практично один день для отоварення, відмовляв людям у видачі талонів, посилаючись на те, що «виконком недодав ЖЕКу 200 талонів». Останнє не підтвердилось.
Враховуючи, що в умовах економічної нестабільності і соціаль­ної невлаштованості неувага до звернень і дезінформація населення дискредитує демократично обрану міську владу і веде до загострення політичної напруженості, міськвиконком зобов’язує Вас:
1. Провести до 17 квітня ц.р. додаткове навчання кадрів з питань роботи по зверненнях громадян із залученням кваліфікованих педагогів з соціальної психології.
2. До службових осіб, які порушують морально-етичні норми при розв’язанні питань обслуговування і у зв’язку із зверненнями громадян вживати заходи адміністративного впливу аж до звільнення з посад.

Голова міської Ради народних
депутатів, голова виконкому М.І. Глубіш

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту