№ 60-р Розпорядження міського голови “Про стан військового обліку на території Дрогобицької МТГ у 2020 році та завдання на 2021 рік”

26.01.2021 1827

№ 60-р Розпорядження міського голови “Про стан військового обліку  на території Дрогобицької МТГ  у 2020 році та  завдання  на 2021 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 26.01.2021 №60-р

Про стан військового обліку
на території Дрогобицької МТГ
у 2020 році та завдання
на 2021 рік

З метою якісної організації, ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних на території Дрогобицької міської територіальної громади (далі – ДМТГ) та приведення його у відповідність до Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 № 921 (далі – Постанова КМУ 921), керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Затвердити План заходів щодо організації та покращення стану військового обліку на території ДМТГ у 2021 році, згідно з додатком.
2. Керівникам підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності та старостам населених пунктів розташованих на території ДМТГ:
2.1. Забезпечити функціонування системи військового обліку відповідно до визначених чинним законодавством повноважень.
2.2. Здійснювати постійний контроль щодо дотриманням правил організації та ведення військового обліку за наявністю облікових документів.
2.3. Вживати заходів щодо забезпечення своєчасного оповіщення та прибуття призовників і військовозобов’язаних за викликом Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки (далі – ОРТЦК та СП) для уточнення облікових даних, призову на строкову військову службу, (проходженні зборів, проходження служби у військовому резерві тощо).
2.4. Відповідно до затвердженого графіку перевірок та звірок ОРТЦК та СП забезпечувати проведення звірки карток первинного обліку з обліковими даними ОРТЦК та СП.
2.5. Забезпечувати прибуття посадових осіб, відповідальних за організацію та ведення обліку призовників і військовозобов’язаних на підприємствах, установах і організаціях та населених пунктів що увійшли до ДМТГ на методичні заняття до ОРТЦК та СП відповідно до плану проведення занять військкомату на 2021 рік.
3. Військовому комісару Дрогобицько – Бориславського ОРТЦК та СП ОРВК М.Лисаку, спільно з відповідальною особою на яку покладено виконання обов’язків щодо ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (далі – виконком) Н.Паращак та головним спеціалістом з питань мобілізаційної, оборонної, режимно – секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконкому Я.Янушевичем.
3.1. Забезпечити надання керівникам підприємств, установ і організацій методичної допомоги з питань ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та їх бронювання на особливий період.
3.2. Провести навчально – методичні заняття з відповідальними за військовий облік на підприємствах, установах, організаціях та населених пунктів ДМТГ з питань організації та ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних.
3.3. Відповідно до наданих владних повноважень здійснювати перевірки та контроль за станом ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних на підприємствах, установах, організаціях та населених пунктах ДМТГ, відповідно до затверджених спільних планів перевірок.
4. Контроль за виконанням данного розпорядження поклаcти на першого заступника міського голови І. Германа, в частині що стосується виконання заходів на військового комісара Дрогобицько-Бориславського ОРТЦК та СП М.Лисака.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту