№ 601 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання в оренду земельної ділянки та надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)”

09.09.2021 2379

№ 601 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання в оренду земельної ділянки та надання дозволу на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості)”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.09.2021 року № 601

Про надання в оренду
земельної ділянки
та надання дозволу на
розроблення технічної
документації із землеустрою
щодо встановлення меж земельної
ділянки в натурі (на місцевості)

Розглянувши заяву ТзОВ «Тандем» (В.Танчук), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 19 від 02.07.2021р.), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Тандем» (В. Танчук), надати в оренду земельну ділянку площею 77019 кв. м. на вул. І.Франка, у м. Дрогобичі, для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування, строком на 25 років.
2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Тандем» (В. Танчук), надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку орієнтовною площею 77019 кв. м. на вул. І. Франка, у м. Дрогобичі, для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.
3. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства в термін до 31.10.2021 року
4. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Дрогобицького міськрайонного управління Держгеокадастру у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі Львівської області внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Секретар міської ради О.Каракевич

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту