№ 602-р Розпорядження міського голови “Про створення міжвідомчої комісії з інвентаризації лісів”

30.07.2021 2623

№ 602-р Розпорядження міського голови “Про створення міжвідомчої комісії з інвентаризації лісів”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 30.07.2021 №602-р

Про створення міжвідомчої комісії
з інвентаризації лісів

З метою збереження лісового фонду України, належного захисту і відтворення лісів, створення сприятливих умов для ведення .псовою господарства на засадах сталого розвитку з урахуванням природних та економічних умов, забезпечення прав громадян на безпечне довкілля, відповідно до Лісового кодексу України, «Порядку проведення національної інвентаризації лісів та внесення зміни у додаток до Положення про набори даних які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних», затвердженого постановою КМУ від 21.04.2021 № 392, Указу Президента України від 07.06.2021 № 228/2021 «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів», на виконання Протоколу робочої наради від 29.07.2021р. у директора департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації Гречаника Р. М., керуючись п. 20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування»:
1. Створити міжвідомчу комісію з інвентаризації лісів на території Дрогобицької міської територіальної громади та затвердити її склад згідно з додатком.
2. Міжвідомчій комісії з інвентаризації лісів на території Дрогобицької міської територіальної громади організувати проведення інвентаризації лісових ресурсів, що знаходяться на території Дрогобицької міської територіальної громади на підставі наявних матеріалів лісовпорядкування в термін до 31.12.2021 р.
3. Управлінню цифровізації, інформаційної політики та комунікацій (3. Квасній) оприлюднити це розпорядження у засобах масової інформації та на офіційному сайті Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів.
4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів,
керуючий справами виконком   В. Коцюба

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту