№ 605 Розпорядження міського голови “Про створення комісії з обстеження квартири № 42 в спеціалізованому будинку для одиноких осіб та подружжя одиноких осіб – громадян похилого віку та інвалідів м. Дрогобич на вул. Є. Коновальця,7/6“

06.11.2017 313

№ 605 Розпорядження міського голови “Про створення комісії з обстеження  квартири № 42 в спеціалізованому  будинку для одиноких осіб та подружжя  одиноких осіб – громадян похилого  віку та інвалідів м. Дрогобич на  вул. Є. Коновальця,7/6“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 6 листопада 2017р. № 605-р

Про створення комісії з обстеження
квартири № 42 в спеціалізованому
будинку для одиноких осіб та подружжя
одиноких осіб – громадян похилого
віку та інвалідів м. Дрогобич на
вул. Є. Коновальця,7/6

З метою встановлення осіб, які проживають у квартирі № 42 в спеціалізованому будинку для одиноких осіб та подружжя одиноких осіб – громадян похилого віку та інвалідів м. Дрогобич на вул. Є. Коновальця, 7/6, та врегулювання питання щодо цільового використання зазначеного жилого приміщення, керуючись п. 20 ч. 3 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. Створити комісію з питань обстеження квартири № 42 в спеціалізованому будинку для одиноких осіб та подружжя одиноких осіб – громадян похилого віку та інвалідів м. Дрогобич на вул. Є. Коновальця,7/6 згідно з додатком.
2. Комісії:
2.1. До 26 листопада 2017 року здійснити обстеження квартири № 42 в житловому будинку № 7/6 на вул. Є. Коновальця в м. Дрогобич.
2.2. Встановити особу чи осіб та правомірність їх проживання у даному жилому приміщенні.
3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Перший заступник міського голови І. Герман

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту