№ 605 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлової будівлі за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 3”

09.09.2021 2353

№ 605 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлової будівлі за адресою:  с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 3”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.09.2021 року № 605

Про передачу на баланс
Управління майна громади
нежитлової будівлі за адресою:
с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 3

Розглянувши звернення старости сіл: Рихтичі, Хатки, в.о. начальника управління культури та розвитку туризму, з метою запобігання руйнування будівлі, забезпечення її ефективної експлуатації, використання та збереження у належному стані, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 12 від 05.06.2021 року), керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :
1. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради передати, а Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області прийняти та поставити на баланс нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 3, площею 43,3 м. кв.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради створити комісію з приймання-передачі нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 3, площею 43,3 м. кв.
3. Комісії забезпечити приймання-передачу вказаного майна, скласти акт приймання-передачі та подати його на затвердження міському голові Т. Кучмі.
4. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на здійснення організаційно-правових заходів щодо переведення бібліотеки в приміщення нежитлової будівлі за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 4.
5. Біліотечне обслуговування здійснювати за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 4.
6. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради та управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Секретар міської ради О.Каракевич

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту