№ 606 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського, 1”

09.09.2021 2332

№ 606 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського, 1”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.09.2021 року № 606

Про передачу на баланс
Управління майна громади
нежитлової будівлі за адресою:
м. Дрогобич, вул. Козловського, 1

Розглянувши звернення головного лікаря КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради № 285 від 30.07.2021 р., начальника відділу охорони здоров»я виконавчих органів Дрогобицької міської ради № 906 від 03.08.2021 р., з метою забезпечення ефективної експлуатації будівлі, використання та збереження у належному стані, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 12 від 05.08.2021 року), керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради передати, а Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області прийняти та поставити на баланс нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського, 1, площею 1470 м. кв.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради створити комісію з приймання-передачі нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського, 1, площею 1470 м. кв.
3. Комісії забезпечити приймання-передачу вказаного майна та усієї документації на вказану будівлю, скласти акт приймання-передачі та подати його на затвердження міському голові Т. Кучмі.
4. Відділу охорони здоров»я виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на здійснення організаційно-правових заходів щодо переведення інфекційного відділення в приміщення нежитлової будівлі КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 11.
5. Абз. 3 п.п. 1.3. п.1 рішення сесії Дрогобицької міської ради № 787 від 22.08.2017 року «Про взяття на баланс та передачу в оперативне управління нежитлових будівель комунальним некомерційним підприємствам охорони здоров»я м.м. Дрогобича та Стебника» визнати таким, що втратило чинність.
6. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради, відділу охорони здоров»я виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Секретар міської ради О.Каракевич

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту