№ 606-р Розпорядження міського голови «Про надання одноразової матеріальної допомоги з нагоди відзначення Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози»

06.10.2023 4089

№ 606-р Розпорядження міського голови «Про надання одноразової матеріальної допомоги з нагоди відзначення Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 06.10.2023 № 606-р

Про надання одноразової матеріальної допомоги
з нагоди відзначення Всеукраїнського дня боротьби
із захворюванням на рак молочної залози

З нагоди відзначення Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози, враховуючи звернення голови Дрогобицького міського осередку Всеукраїнської громадської організації жінок-інвалідів “Донна” та рішення комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям Дрогобицької міської територіальної громади (протокол від 05.10.2023р. №10), керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

1. Надати одноразову матеріальну допомогу в розмірі 500 гривень:

– Пушій Надії Миколаївні
– Геврик Мирославі Теофілівні
– Тарбєєвій Марії Миколаївні
– Мачишин Ірені Василівні
– Чернеті Ганні Степанівні
– Кузьмяк Орисі Іванівні
– Пріндин Анні Іванівні
– Мостюк Любові Степанівні
– Нестеренко Анні Іванівні
– Пруській Оксані Степанівні
– Ровенській Степанії Іванівні
– Терлецькій Оксані Омельянівні
– Мельник Ользі Степанівні
– Максимовій Світлані Юліївні
– Манько Марії Михайлівні
– Дудич Катерині Миколаївні
– Попружці Любові Василівні
– Вальо Ользі Федорівні
– Сосяк Оксані Степанівні
– Голець Оксані Володимирівні

2. Начальнику фінансового управління О. Савран перерахувати кошти в сумі 10000 (десять тисяч) гривень на рахунок управління соціального захисту населення за рахунок коштів, передбачених у бюджеті міської територіальної громади для надання матеріальної допомоги.
3.vНачальнику відділу бухгалтерського обліку та контролю за виплатою всіх видів соціальної допомоги та компенсацій управління соціального захисту населення Л. Лужецькій виплатити одноразову матеріальну допомогу зазначеним вище громадянам шляхом перерахування коштів на особові рахунки в установах банків або через державне підприємство поштового зв’язку.
4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, гуманітарних та соціальних відносин Ю.Кушлика.

Міський голова   Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту