№ 607 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження умов передачі в оренду об»єкту комунальної власності шляхом проведення електронного аукціону”

09.09.2021 2361

№ 607 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження умов передачі в оренду об»єкту  комунальної власності шляхом  проведення електронного аукціону”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.09.2021 року № 607

Про затвердження умов передачі в оренду
об»єкту  комунальної власності шляхом
проведення електронного аукціону

З метою раціонального використання комунального майна Дрогобицької міської територіальної громади Львівської області, беручи до уваги звернення провідного фахівця з оренди Західного регіону ПрАТ «Київстар», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 13 від 26.08.2021 р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 29 від 02.09.2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, беручи до уваги рішення сесії Дрогобицької міської ради № 306 від 22.04.2021 р. «Про включення в перелік об»єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади першого та другого типу, які підлягають передачі в оренду» , міська рада вирішила:
1. Затвердити умови передачі в оренду шляхом аукціону об»єкту комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади ½ частини водонапірної башти площею 11,6 м. кв. при загальній площі 23,2 м. кв. літ «Д-1» за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, м. Стебник, вул. Дрогобицька, буд. 127/11:
1.1. розмір стартової орендної плати – 8 870,46 гривень без ПДВ;
1.2. строк оренди – 4 роки 11 місяців;
1.3. розмір кроку аукціону – 88,70 гривень.
2. Затвердити додаткові умови аукціону:
2.1. виготовлення технічної документації із землеустрою на земельну ділянку, на якій знаходиться об»єкт оренди за кошти орендаря з подальшим укладенням договору оренди земельної ділянки;
2.2. оплата витрат, пов»язаних з проведенням оцінки майна та виготовленням технічної документації покладається на орендаря.
3. Затвердити умови передачі в оренду шляхом аукціону об»єкту комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади ½ частини водонапірної башти площею 11,6 м. кв. при загальній площі 23,2 м. кв., літ «Д-1» за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, м. Стебник, вул. Дрогобицька, буд. 127/11:
3.1. розмір стартової орендної плати – 8 870,46 гривень без ПДВ;
3.2. строк оренди – 4 роки 11 місяців;
3.3. розмір кроку аукціону – 88,70 гривень.
4. Затвердити додаткові умови аукціону:
4.1. виготовлення технічної документації із землеустрою на земельну ділянку, на якій знаходиться об»єкт оренди, за кошти орендаря з подальшим укладенням договору оренди земельної ділянки.
4.2. оплата витрат, пов»язаних з проведенням оцінки майна та виготовленням технічної документації покладається на орендаря.
5. В.о. начальника Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (М. Свідовська):
5.1. затвердити висновок про вартість майна об»єкту оренди водонапірної башти літ «Д-1», загальною площею 23,2 м. кв. за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, м. Стебник, вул. Дрогобицька, буд. 127/11 вартістю 1 774 093,00 грн. без ПДВ;
5.2. затвердити тексти оголошення про проведення аукціону на право передачі в оренду об»єкту оренди;
5.3. укласти договір оренди з потенційним орендарем відповідно до типового договору оренди, що діятиме на момент укладення договору оренди.
6. Внести зміни у п. 6 рішення сесії Дрогобицької міської ради № 306 від 22.04.2021 р. «Про включення в перелік об»єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади першого та другого типу, які підлягають передачі в оренду» та викласти у наступній редакції: «Включити в перелік об»єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі 2 рівні частини водонапірної башти площами по 11,6 м. кв. кожна, літ «Д-1» за адресою: Львівська область, м. Дрогобич, м. Стебник, вул. Дрогобицька, буд. 127/11».
7. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Секретар міської ради О.Каракевич

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту