№ 608 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, що перебувають на балансі управління культури та розвитку туризму”

09.09.2021 2359

№ 608 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік першого типу об’єктів комунальної власності  Дрогобицької міської територіальної громади,  що перебувають на балансі управління культури та розвитку туризму”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.09.2021 року № 608

Про включення в перелік першого типу
об’єктів комунальної власності
Дрогобицької міської територіальної громади,
що перебувають на балансі управління
культури та розвитку туризму

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги звернення начальника управління культури та розвитку туризму № 106 від 21.07.2021 р., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 13 від 26.08.2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі нежитлові приміщення, що є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади Львівської області згідно додатку № 1.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити:
2.1. оприлюднення переліків об’єктів комунальної власності, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону згідно з вимогами Закону України «Про оренду державного і комунального майна».
2.2.вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з передачею в оренду об’єктів комунальної власності шляхом проведення електронного аукціону відповідно до п. г ст. 4 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».
3. У разі виникнення розбіжностей між площами, зазначеними у даному рішенні та площами, зазначеними у технічній документації, виготовленій сертифікованим суб’єктом, що здійснює технічну інвентаризацію нерухомості, остаточними вважаються дані, зазначені в технічній документації.
4. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Секретар міської ради О.Каракевич

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту