№ 609 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону”

09.09.2021 2498

№ 609 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік першого типу об’єктів комунальної власності  Дрогобицької міської територіальної громади,  які підлягають передачі в оренду шляхом  проведення аукціону”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.09.2021 року № 609

Про включення в перелік першого типу
об’єктів комунальної власності
Дрогобицької міської територіальної громади,
які підлягають передачі в оренду шляхом
проведення аукціону

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 13 від 26.08.2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: с. Снятинка, вул. Зелена, 9, площею 4 м. кв., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
1.1. Враховуючи фактичне користування нежитловим приміщенням відповідно до договору оренди нежитлового приміщення від 01.10.2018 року ТзОВ «Радіо НЕТВОРК», зобов»язати Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради провести нарахування орендної плати за час користування орендарем ТзОВ «Радіо НЕТВОРК» нежитловим приміщенням за період з 01.01.2021 року до моменту підписання акту приймання-передачі нежитлового приміщення.
1.2. ТзОВ «Радіо НЕТВОРК» у термін 1 місяць з моменту прийняття даного рішення, передати Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради нежитлове приміщення за адресою: с. Снятинка, вул. Зелена, 9, площею 4,0 м. кв. згідно з актом приймання-передачі.
2. Включити в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: с. Раневичі, вул. Сагайдачного, 9, площею 5,9 м. кв., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
2.1. Враховуючи фактичне користування нежитловим приміщенням відповідно до договору оренди нежитлового приміщення від 02.01.2020 року фізичною особою-підприємцем Томіщак О.З., зобов»язати Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради провести нарахування орендної плати за час користування орендарем ФОП Томіщак О.З. нежитловим приміщенням за період з 01.01.2021 року до моменту підписання акту приймання-передачі нежитлового приміщення.
2.2. ФОП Томіщак О. З. у термін 1 місяць з моменту прийняття даного рішення, передати управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради нежитлове приміщення за адресою: с. Раневичі, вул. Сагайдачного, 9, площею 5,9 м. кв. згідно з актом приймання-передачі.
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити:
3.1. оприлюднення переліку об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) згідно з вимогами Закону України «Про оренду державного і комунального майна»;
3.2. вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з передачею в оренду об’єктів комунальної власності шляхом проведення електронних торгів (аукціону) у порядку, визначеному чинним законодавством України.
4. Зобов»язати в.о. начальника управління майна громади затвердити звіти про незалежну оцінку майна об»єктів оренди, вказаних у п.п.1,2, умови проведення аукціону, тексти оголошень про проведення аукціону на право передачі нежитлових приміщень в оренду.
5. У разі виникнення розбіжностей між площами, зазначеними у даному рішенні та площами, зазначеними у технічній документації, виготовленій сертифікованим суб’єктом, що здійснює технічну інвентаризацію нерухомості, остаточними вважаються дані, зазначені в технічній документації.
6. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради Дрогобицької міської ради.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Секретар міської ради О.Каракевич

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту