№ 610 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди”

09.09.2021 2546

№ 610 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік другого типу  об’єктів комунальної  власності Дрогобицької  міської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.09.2021 року № 610

Про включення в перелік другого типу
об’єктів комунальної  власності Дрогобицької
міської територіальної громади та надання дозволу
на укладення договору оренди

Беручи до уваги звернення начальника архівного відділу Дрогобицької районної державної адміністрації Львівської області, начальника відділу міського архіву виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, начальника управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, начальника відділу охорони здоров»я виконавчих органів Дрогобицької міської ради, звернення громадської організації «Християнський Рух за життя м. Дрогобича», беручи до уваги протоколи постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 12 від 05.08.2021 року, № 13 від 26.08.2021 р.), протокол постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (№ 29 від 02.09.2021 р.,), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 1313 від 23.08.2018 р. «Про затвердження методики розрахунку орендної плати за користування майном комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича», міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 76, орієнтовною площею 214,5 кв.м.
1.1 Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 76, площею 214,5 кв. м. з відділом міського архіву виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, терміном на 1 рік.
1.2. Розрахунок орендної плати для відділу міського архіву виконавчого комітету Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
2. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 4, площею 45,5 кв. м.
2.1.Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 4, площею 45,5 кв. м. з управлінням культури та туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, терміном на 4 роки 11 місяців.
2.2. Розрахунок орендної плати для управління культури та туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
3. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Cтрийська, 443, площею 32,4 кв. м.
3.1 КНП «Дрогобицька районна лікарня» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 443, площею 32,4 кв. м. з КПН ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медицини катастроф», терміном на 4 роки 11 місяців.
3.2. Розрахунок орендної плати для КПН ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медицини катастроф» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
4. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, орієнтовною площею 23,0 кв. м.
4.1 Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, орієнтовною площею 23,0 кв. м. з архівним відділом Дрогобицької районної державної адміністрації Львівської області, терміном на 1 рік.
4.2. Розрахунок орендної плати для архівного відділу Дрогобицької районної державної адміністрації Львівської області здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
5. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, орієнтовною площею 23,0 кв. м.
5.1 Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, орієнтовною площею 23,0 кв. м. з архівним відділом Дрогобицької районної державної адміністрації Львівської області, терміном на 1 рік.
5.2. Розрахунок орендної плати для архівного відділу Дрогобицької районної державної адміністрації Львівської області здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
6. Внести зміни у п. 1.2. рішення сесії Дрогобицької міської ради № 2652 від 05.11.2020 року «Про включення в перелік об»єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду» та викласти у наступній редакції: «1.2. Розрахунок орендної плати для громадської організації «Християнський Рух за життя м. Дрогобича» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік».
7. Зобов’язати орендарів, вказаних у даному рішенні, укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації та експертної оцінки, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
8. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, КНП «Дрогобицька районна лікарня» Дрогобицької міської ради, управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Секретар міської ради О.Каракевич

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту