№ 612 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади”

09.09.2021 2451

№ 612 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.09.2021 року № 612

Про затвердження Положення про
оренду майна Дрогобицької міської
територіальної громади

З метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, що перебуває в комунальній власності Дрогобицької міської територіальної громади, для раціонального, економного та ефективного управління ресурсами територіальної громади, з метою збільшення надходжень від оренди майна Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 13 від 26.08.2021 р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 29 від 02.09.2021 р.,), керуючись ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, міська рада вирішила:
1. Затвердити Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком № 1, яке вступає в дію з наступного дня після затвердження сесією Дрогобицької міської ради.
2. Затвердити примірний договір оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком № 2, який вступає в дію наступного дня, після офіційного опублікування даного рішення.
3. Затвердити додатковий перелік підприємств, установ, організацій, що надають соціально важливі послуги населенню на території Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком № 3.
4. Затвердити порядок розподілу орендної плати за використання майна Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком № 4.
5. Рішення сесії від 23.08.2018 р. № 1314 «Про затвердження Положення про оренду майна територіальної громади м. Дрогобича» вважати такими, що втратили чинність.
6. Рішення сесії Дрогобицької міської ради № 215 від 31.03.2016 р. «Про визнання виконавчого комітету Дрогобицької міської ради органом приватизації та орендодавцем комунального майна територіальної громади м. Дрогобича» вважати таким, що втратило чинність.
7. Виконання даного рішення покласти на Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради та балансоутримувачів Дрогобицької міської ради.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Секретар міської ради О.Каракевич

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту