№ 614 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей та приміщень”

09.09.2021 2387

№ 614 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на безкоштовну   передачу матеріальних цінностей   та приміщень”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.09.2021 року № 614

Про надання дозволу на безкоштовну
 передачу матеріальних цінностей
 та приміщень

Розглянувши службові записки начальника управління соціального захисту населення Дрогобицької міської ради, начальника управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, враховуючи рішення Дрогобицької міської ради від 27.05.2021 №406 «Про визначення робочих місць старост», з метою ефективного використання приміщень, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 13 від 26.08.2021 року), ¬¬керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1.Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей та приміщень з балансу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради на баланс Управління соціального захисту населення Дрогобицької міської ради згідно з додатком №1, на баланс Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради згідно з додатком №2, на баланс Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради згідно з додатком №3, на баланс Дрогобицької ДЮСШ ім. Івана Боберського, згідно з додатком № 4, на баланс Палацу дитячої та юнацької творчості м. Дрогобича, згідно з додатком № 5.
2. Управлінню соціального захисту населення Дрогобицької міської ради взяти на баланс матеріальні цінності згідно з додатком №1, Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради взяти на баланс приміщення згідно з додатком №2, Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради взяти на баланс приміщення згідно з додатком №3, Дрогобицькій ДЮСШ ім. Івана Боберського взяти на баланс матеріальні цінності згідно з додатком № 4, Палацу дитячої та юнацької творчості м. Дрогобича взяти на баланс матеріальні цінності згідно з додатком № 5.
3.Виконання даного рішення покласти на відділ бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (М.Оршанська), Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (І.Чава), Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (М. Свідовська), Управління соціального захисту населення Дрогобицької міської ради (І. Терлецький), Дрогобицька ДЮСШ ім. Івана Боберського (Городинський М. М.), Палац дитячої та юнацької творчості м. Дрогобича (Пристай Б. Р. ).
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Секретар міської ради О.Каракевич

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту