№ 615 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на повернення коштів”

09.09.2021 2387

№ 615 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради  на повернення коштів”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.09.2021 року № 615

Про надання дозволу Управлінню
майна громади виконавчих органів
Дрогобицької міської ради
на повернення коштів

Розглянувши лист відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 23.08.2021р. №376, відповідно до рішення Х сесії восьмого скликання від 08.07.2021р. № 489 «Про надання дозволу виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безоплатну передачу на баланс управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради матеріальних цінностей та заборгованості по орендній платі», беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 13 від 26.08.2021 року), постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 02.09.2021 р. № 29 ), керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 198 Податкового Кодексу України, міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради повернути виконавчому комітету Дрогобицької міської ради суму коштів, що становить 4321,85 грн., яку було сплачено виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради в якості нарахованого ПДВ, що підлягав сплаті з орендної плати за об’єкти нерухомого майна комунальної власності територіальної громади.
2. Виконання даного рішення покласти на Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради та відділ бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Секретар міської ради О.Каракевич

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту