№ 616 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря”

09.09.2021 2397

№ 616 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу  на списання основних засобів,  малоцінного інвентаря”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.09.2021 року № 616

Про надання дозволу
на списання основних засобів,
малоцінного інвентаря

Розглянувши клопотання начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чуби), начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Шев’яка), старости сіл Бистриця, Новошичі, Ортиничі, Долішній Лужок, Биків, Глинне, Брониця (О. Семків), начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності (М. Оршанської), в.о. начальника управління майна громади (М. Свідовської), начальника фінансового управління (О. Савран), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 26.08.2021р. № 13), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання основних засобів, які знаходяться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 3» ДМР і вичерпали свій ресурс та непридатні для подальшого використання, згідно з додатком №1.
2. Надати дозвіл відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання основних засобів, які знаходяться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» ДМР і вичерпали свій ресурс та непридатні для подальшого використання, згідно з додатком № 2.
3. Надати дозвіл відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінних необоротних матеріалів активів, які знаходяться на балансі гімназії №15 імені Степана Бандери, згідно з додатком №3.
4. Надати дозвіл відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання основних засобів, які знаходяться на балансі КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня» ДМР у зв’язку з непридатністю для подальшого використання, згідно з додатками № 4, 5.
5. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на списання основних засобів, які знаходяться на балансі Виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, які непридатні для подальшого використання, згідно з додатками № 6, 8.
6. Надати дозвіл Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання основних засобів, які знаходяться на балансі Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, які непридатні для подальшого використання, згідно з додатком № 7.
7. Надати дозвіл відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання основних засобів, які знаходяться на балансі КНП «Дрогобицька міська поліклініка» ДМР і вичерпали свій ресурс та непридатні для подальшого використання, згідно з додатком № 9.
8. Надати дозвіл фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради на списання основних засобів, які знаходяться на балансі фінансового управління і непридатні для подальшого використання, згідно з додатком № 10.
9. Надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання основних засобів, які знаходяться на балансі Управління майна громади і непридатні для подальшого використання згідно з додатком № 11.
10. Виконання даного рішення доручити відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чубі), відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, старості сіл Бистриця, Брониця, Ортиничі, Долішній Лужок, Глинне, Брониця (О. Семків), Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (І. Чаві), виконавчому комітету Дрогобицької міської ради (М. Оршанській), Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (М. Свідовській), начальнику фінансового управління (О. Савран).
11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Секретар міської ради О.Каракевич

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту