№ 617 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про прийняття на баланс виконавчого комітету Дрогобицької міської ради комп»ютерного обладнання з балансу Львівської обласної державної адміністрації з державної у комунальну власність”

09.09.2021 2375

№ 617 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про прийняття на баланс виконавчого  комітету Дрогобицької міської ради комп»ютерного обладнання з балансу Львівської обласної державної адміністрації з державної  у комунальну  власність”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.09.2021 року № 617

Про прийняття на баланс виконавчого
комітету Дрогобицької міської ради
комп»ютерного обладнання з балансу
Львівської обласної державної
адміністрації з державної  у комунальну
власність

Розглянувши лист Львівської обласної державної адміністрації від 27.07.2021 №01-479/0/21, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 26.08.2021№ 13), керуючись ст.ст.3, 4 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», п.51 ч.1. ст. 26, ч.1 ст.59, ч.2 ст.60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1.Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради безоплатно прийняти на баланс від Львівської обласної державної адміністрації комп»ютерне обладнання, яке перебуває у користуванні виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, з державної у комунальну власність згідно з додатком.
2.Вищезазначені матеріальні цінності використовувалися і будуть використовуватися для роботи виконавчого комітету Дрогобицької міської ради та не будуть відчужуватися у приватну власність. Видатки на утримання комп»ютерного обладнання будуть здійснюватися в межах кошторисних призначень виконкому Дрогобицької міської ради.
3.Рішення Дрогобицької міської ради від 19.11.2019 №2023 «Про прий-няття на баланс виконавчого комітету Дрогобицької міської ради комп»ютер-
ного обладнання з балансу ЛОДА з державної у комунальну власність» вважати таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Секретар міської ради О.Каракевич

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту