№ 622 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про прийняття об’єктів благоустрою комунальної власності м. Стебник на баланс комунального підприємства «Комунальник» Дрогобицької міської ради “

23.09.2021 2378

№ 622 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про прийняття об’єктів благоустрою комунальної власності м. Стебник на баланс комунального підприємства «Комунальник»  Дрогобицької міської ради “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 23.09.2021 року № 622

Про прийняття об’єктів благоустрою
комунальної власності м. Стебник
на баланс комунального підприємства
«Комунальник» Дрогобицької міської ради

На виконання рішення Дрогобицької міської ради від 10.12.2020 № 18 та Розпорядження міського голови «Про створення комісії щодо проведення інвентаризації майданчиків для збору твердих побутових відходів на території м. Стебника» від 14.05.2021 №352-р, відповідно до інвентаризаційного опису майданчиків для збору твердих побутових відходів на території м. Стебника, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 13 від 26.08.2021 року) та постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № 22 від 26.08.2021 року), керуючись Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», пп. 31 ч.1 ст. 26 та ч.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Комунальному підприємству «Комунальник» Дрогобицької міської ради (В.Лучків):
1.1. Прийняти на баланс об’єкти благоустрою комунальної власності м. Стебника, згідно з додатком.
1.2. Здійснити всі необхідні заходи для визначення балансової вартості об’єктів благоустрою комунальної власності м. Стебник, згідно з додатком.
1.3. Забезпечити утримання об’єктів благоустрою комунальної власності м. Стебник, згідно з додатком.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту