№ 628 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для обслуговування нежитлових будівель, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Михайлевичі Дрогобицького району Львівської області»”

23.09.2021 2384

№ 628 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження проекту містобудівної документації    «Детальний план території земельної ділянки  для обслуговування нежитлових будівель,  яка знаходиться за межами населеного пункту  с. Михайлевичі Дрогобицького району Львівської області»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 23.09.2021 року № 628

Про затвердження проекту містобудівної документації
«Детальний план території земельної ділянки
для обслуговування нежитлових будівель,
яка знаходиться за межами населеного пункту
с. Михайлевичі Дрогобицького району Львівської області»

Відповідно до ст. 8, 16, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», розпорядження голови Дрогобицької районної державної адміністрації від 17.05.2021 № 91 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території», враховуючи протокол проведення громадських слухань від 25.08.2021 №2 щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для обслуговування нежитлових будівель, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Михайлевичі Дрогобицького району Львівської області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку даного проекту, рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку та будівельних інвестицій (протокол № 24 від 21.09.2021), керуючись п.42 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1.Затвердити проект містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для обслуговування нежитлових будівель, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Михайлевичі Дрогобицького району Львівської області».
2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку та будівельних інвестицій (Р. Шагала).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту