№ 632р Розпорядження міського голови «Закону України «Про управління відходами» щодо запобігання утворенню та управління відходами у Дрогобицькій міській територіальній громаді»

23.10.2023 4305

№ 632р Розпорядження міського голови «Закону України «Про управління відходами» щодо запобігання утворенню та управління  відходами у Дрогобицькій міській територіальній громаді»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 23.10.2023 № 632-р

Про реалізацію вимог
Закону України «Про управління відходами»
щодо запобігання утворенню та управління
відходами у Дрогобицькій міській територіальній громаді»

З метою реалізації визначених Законом України «Про управління відходами» правових, організаційних, економічних засад діяльності щодо запобігання утворенню, зменшення обсягів утворення відходів, зниження негативних наслідків від діяльності з управління відходами, сприяння підготовці відходів до повторного використання, рециклінгу і відновленню з метою запобігання їх негативному впливу на здоров’я людей та навколишнє природне середовище, а також для напрацювання пропозицій до регіонального плану управління відходами в частині підготовки пропозицій до проєкту цього плану, відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 26, ст. 51 Закону України «Про управління відходами», Порядку розроблення та затвердження регіональних планів управління відходами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 червня 2023 р. № 667, п. п. 6 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист Департаменту екології та природних ресурсів «Щодо надання пропозицій» від 27.09.2023 № 53-021650вх, керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування»:
1.Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка) у термін до 30.11.2023 в межах повноважень органу місцевого самоврядування підготувати пропозиції щодо реалізації державної політики у сфері запобігання утворенню та управління відходами відповідно до вимог Закону України «Про управління відходами».
2.Для проведення аналізу поточного стану системи управління відходами у населених пунктах Дрогобицької міської територіальної громади та напрацювання організаційних засад управління побутовими відходами створити робочу групу згідно з додатком № 1 (далі – Робоча група).
3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту