№ 635 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ” Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів”

23.09.2021 2442

№ 635 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ” Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 23.09.2021 року № 635

Про надання дозволу на виготовлення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва
індивідуальних гаражів

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи №16 від 15.06.2021р., № 17 від 18.06.2021р., № 22 від 30.07.2021р., №, 23 від 06.08.2021р.-12.08.2021р., №25 від 10.09.2021р.), керуючись статтями 12,118 Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів:
1.1 Федак Зоряні Романівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 40 кв.м. на вул. Будівельній, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.2. Сасику Володимиру Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 42 кв.м. на вул. Трускавецькій, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.3. Бігуняк Наталії Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 100 кв.м. на вул. А. Міцкевича, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.4. Наю Андрію Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 24 кв.м. на вул. Грушевського, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.5. Михайлець Вікторії Юріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 28 кв.м. на вул. Горішня Брама, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.6. Яцуляк Людмилі Анатоліївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 40 кв.м. на вул. Рихтицькій, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.7. Деркач Руслані Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 27 кв.м. на вул. Чапельського, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.8. Плісак Лесі Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 27 кв.м. на вул. Чапельського, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.9. Добошу Олегу Степановичу, прож. с. Лішня, Дрогобицького району, земельну ділянку площею 27 кв.м. на вул. Чапельського, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.10. Прирізу Володимиру Богдановичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку площею 27 кв.м. на вул. Чапельського, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.11. Марущаку Осипу Остаповичу, прож. с. Довге Гірське Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 30 кв. м. на вул. 22 Січня в м. Дрогобич, для будівництва індивідуального гаражу.
1.12. Щербі Петру Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв. м. на вул. Братів Кицилів в м. Дрогобич, для будівництва індивідуального гаражу.
1.13. Проскурі Олександру Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 24 кв. м. на вул. Горішня Брама в м. Дрогобич, для будівництва індивідуального гаражу.
1.14. Кудрицькій Оксані Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 40 кв. м. на вул. Бориславській, в м. Дрогобич, для будівництва індивідуального гаражу.
1.15. Кав’яку Ігорю Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 55 кв. м. на вул. Холмській, в м. Дрогобич, для будівництва індивідуального гаражу.
1.16. Шимелюк Людмилі Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв. м. на вул. Київській, в м. Дрогобич, для будівництва індивідуального гаражу.
1.17. Маковецькому Юрію Мироновичу, прож. с. Лішня, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 65 кв. м. на вул. В.Стуса, в м. Дрогобич, для будівництва індивідуального гаражу.

2. Фізичним особам, вказаним у пункті 1 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту