№ 636-р Розпорядження міського голови «Про покладання обов’язків по веденню касових операцій»

23.10.2023 4306

№ 636-р Розпорядження міського голови «Про покладання обов’язків по веденню касових операцій»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 23.10.2023 № 636-р

Про покладання обов’язків
по веденню касових операцій

З метою дотримання вимог постанови Правління Національного банку України від 29.12.2017 № 148 ’’Про затвердження Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні’’, враховуючи розпорядження по апарату міської ради від ___ _________ 2023р. № ____-к ’’Про призначення Г.Грицай’’, беручи до уваги розпорядження міського голови від 1 червня 2023 року №322-р ’’Про створення комісії з проведення інвентаризації каси у виконкомі Дрогобицької міської ради’’, керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1.Покласти обов’язки по веденню касових операцій на головного спеціаліста, бухгалтера відділу бухгалтерського обліку та звітності Грицай Г.І.
2.Комісії (В.Вовківа):
2.1.Здійснити передачу грошових документів, бланків документів суворої звітності та грошових коштів головному спеціалісту, бухгалтеру відділу бухгалтерського обліку та звітності – Грицай Г.І.
2.2. Результати передачі оформити в установленому порядку і подати у відділ бухгалтерського обліку та звітності для відображення в бухгалтерському обліку.
3.Начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності М.Оршанській укласти договір про повну матеріальну відповідальність із Грицай Г.І.
4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконкому В.Вовківа.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту