№ 636 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд “

23.09.2021 2586

№ 636 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 23.09.2021 року № 636

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруд

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин протоколи (протоколи №24 від 02.09.2021р., №25 від 10.09.2021р. №26 від 14.09.2021р.), керуючись статтями 12,118 Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:

1.1. Яцків Оксані Іванівні, прож. с. Літиня, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Гранітній в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Вакарову Владиславу Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Василя Стуса в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Пігур Ользі Василівні, прож. смт Підбуж, Дрогобицького р-ну., земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Трускавецька, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Шутеру Тарасу Петровичу, прож. м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 1572 кв. м. на вул.. І.Франка, в с. Нове Село, Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Міштурак Марії Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 277 кв. м. на вул.. Бетховина, 40 в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Магуру Руслану Вікторовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул.. Гранітній, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Янишину Тарасу Васильовичу, прож. с. Гаї Верхні, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул.. Гранітній, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Зайшлому Івану Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул.. Гранітній, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.9. Красуляку Володимиру Степановичу, прож. с. Залужани, Дрогобицького р-ну., земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на пров. Південний, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Паращак Наталії Ярославівні, прож. с. Почаєвичі, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 2500 кв. м. в с. Почаєвичі, Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.11. Кетнер Марії Олексіївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Горішня Брама, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.12. Соколовичу Роману Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Горішня Брама, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Сікорі Осипу Станіславовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Винниченка, діл. №31, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Дякович Надії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Винниченка, діл. №21, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.15. Процю Андрію Степановичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Гранітній, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.16. Маскулі Оксані Вячеславівна, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Гранітній, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.17. Біликівській Роксолані Володимирівні, прож. м. Дрогобич., земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Шкільній в с. Рихтичі, Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.18. Ткачу Ігорю Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Стрийська, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.19. Дмитруш Христині Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Василя Стуса, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.20. Вацюцяку Миколі Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Стуса, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.21. Романишин Олені Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул.. Самбірській, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.22. Дмитришину Тарасу Михайловичу, прож. с. Вороблевичі, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Стуса, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.23. Порошняк Мирославі Тарасівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Горішня Брама, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд
1.24. Кравців Марії Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Гранітній, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.25. Брандибурі Анастасії Вікторівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Гранітній, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.26. Загурському Богдану Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул.. Гранітній, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.27. Мулярському Віктору Сергійовичу, прож. с. Михайлевичі, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Самбірській, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.28. Чаплі Остапу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1500 кв. м. на вул.. 22 Січня, в с. Нагуєвичі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.29. Гринаку Михайлу Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Самбірська, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.30. Комару Руслану Ярославовичу, прож. с. Долішній Лужок, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 2307кв. м. на вул.. Л.Українки, с. Долішній Лужок, Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.31. Бушті Олегу Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул.. Наливайка, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.32. Курій Ірині Володимирівні, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул.. Наливайка, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.33. Гоцькому Михайлу Йосиповичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на пров. Південний, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.34. Хотинській Христині Романівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Шептицького, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.35. Ісаковій Ірині Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. на вул. Наливайка, в м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту