№ 639-р Розпорядження міського голови “Про створення комісії з питань обстеження безхазяйних гідротехнічних споруд на водних об’єктах і прийняття їх у власність територіальної громади м. Дрогобича в особі Дрогобицької міської ради Львівської області”

17.08.2021 2641

№ 639-р Розпорядження міського голови “Про створення комісії з питань обстеження безхазяйних гідротехнічних споруд на водних об’єктах і прийняття їх у власність територіальної громади м. Дрогобича в особі Дрогобицької міської ради Львівської області”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 17.08.2021 №639-р

Про створення комісії з питань обстеження
безхазяйних гідротехнічних споруд на
водних об’єктах і прийняття їх у власність
територіальної громади м. Дрогобича
в особі Дрогобицької міської ради Львівської області

З метою впорядкування та обліку безхазяйних гідротехнічних споруд на водних об’єктах, які знаходяться в межах територіальної громади м. Дрогобича, в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. Створити комісію з питань обстеження безхазяйних гідротехнічних споруд на водних об’єктах і прийняття їх у власність територіальної громади м. Дрогобича, в особі Дрогобицької міської ради Львівської області у складі:
Пошивака Р. О. – директора департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради, голови комісії;
Яцишин О. Є. – начальника відділу оренди та приватизації комунального майна управління майна громади, заступника голови комісії,
Вологіна Ю. Ю. – головного спеціаліста відділу оренди та приватизації комунального майна управління майна громади, секретаря комісії.
Членів комісії:
Швацького А. О. – начальника управління правового забезпечення,
Комара М. С. – головного спеціаліста відділу містобудування та архітектури;
Винара Р. Б. – головного спеціаліста відділу земельних питань управління майна громади;
Вишницького А.П. — головного спеціаліста відділу з питань НС та ЦЗН виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
2. Комісії (Пошивак Р. О.):
-провести обстеження та визначити загальну кількість безхазяйних гідротехнічних споруд на водних об’єктах в межах територіальної громади м. Дрогобича, в особі Дрогобицької міської ради Львівської області;
– за результатами обстеження скласти відповідні акти обстеження;
– надати рекомендації щодо доцільності та порядку передачі безхазяйних гідротехнічних споруд на водних об’єктах у власність територіальної громади м. Дрогобича, в особі Дрогобицької міської ради Львівської області;
– акти обстежень подати на затвердження міському голові.
3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту