№ 64-р Розпорядження міського голови «Про утворення комісії з обстеження квартири за адресою: м.Дрогобич, вул. *******, буд. **, кв. *»

24.01.2024 4257

№ 64-р Розпорядження міського голови «Про утворення комісії з обстеження квартири за адресою: м.Дрогобич, вул. *******, буд. **, кв. *»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 24.01.2024 № 64-р

Про утворення комісії з обстеження
квартири за адресою: м.Дрогобич,
вул. *******, буд. **, кв. *

З метою оперативного реагування на звернення         , що проживає за адресою: м. Дрогобич, вул.**********  , буд. **  кв. *, щодо усунення незадовільних умов проживання у житловій квартирі через запах від приготування їжі та постійний шум від роботи моторів витяжок та кондиціонерів закладів громадського харчування “Tarantino” та “Bunker Bar”, та листа Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області від 11.01.2024 №Б-35, щодо проведення лабораторного дослідження атмосферного повітря і замірів шуму, керуючись п.20, ч.4, ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. Утворити комісію у складі:
– Лазунди Лесі Євгенівни – начальника управління інвестицій та економічного розвитку, голови комісії;
– Чичули Оксани Іванівни – головного спеціаліста сектору економічного розвитку та інвестицій управління інвестицій та економічного розвитку, секретаря комісії.
Членів комісії:
– Вишницького Андріана Павловича – головного спеціаліста відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення;
– Комара Михайла Степановича – головного спеціаліста відділу містобудування та архітектури;
– Годяка Володимира Михайловича – головного спеціаліста з питань надання адміністративних послуг, реєстратора відділу державного архітектурно-будівельного контролю;
– Представника Дрогобицького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області (за згодою);
– Представника Дрогобицького відділу ДУ “Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України” (за згодою).
2. Комісії (Л.Лазунда):
2.1.Провести лабораторне дослідження атмосферного повітря і замірів шуму по вул. Мазепи, **, кв.*. в м. Дрогобичі.
2.2.За результатами проведення обстеження скласти акти та подати на затвердження міському голові.

3.Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Р.Бейзика.

Міський голова Тарас КУЧМА

 

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту