№ 642-р Розпорядження міського голови “Про графік роботи працівників відділу-центру надання адміністративних послуг виконкому Дрогобицької міської ради та графік прийому громадян на віддалених робочих місцях та територіальному підрозділі м. Стебник Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича “

18.08.2021 2621

№ 642-р Розпорядження міського голови “Про графік роботи працівників  відділу-центру надання адміністративних послуг виконкому Дрогобицької міської ради та графік прийому громадян  на віддалених робочих місцях та територіальному підрозділі м. Стебник Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 18.08.2021 №642-р

Про графік роботи працівників
відділу-центру надання адміністративних
послуг виконкому Дрогобицької міської ради
та графік прийому громадян на віддалених
робочих місцях та територіальному підрозділі м. Стебник
Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича

У відповідності до Закону України «Про адміністративні послуги», Закону України від 03.11.2020 №943-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі», рішення Дрогобицької міської ради від 22.01.2021 №114 «Про діяльність Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича», керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Встановити з 01.09.2021 графік роботи для працівників відділу-центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Дрогобицької міської ради на віддалених робочих місцях та територіальному підрозділі м. Стебник згідно з додатком № 1.
2. Встановити з 01.09.2021 графік прийому громадян адміністраторами в територіальному підрозділі та на пересувних віддалених робочих місцях в населених пунктах Дрогобицької територіальної громади згідно з додатками №№ 2-19.
3. Для забезпечення роботи Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича, територіального підрозділу та віддалених робочих місць, начальнику відділу-центру надання адміністративних послуг (О. Тішина) розробляти та погоджувати графіки роботи працівників з урахуванням норм відпрацювання робочого часу.
4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту