№ 646 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду земельної ділянки на вул. Раневицькій”

23.09.2021 2413

№ 646 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження матеріалів   проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду земельної ділянки на вул. Раневицькій”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 23.09.2021 року № 646

Про затвердження матеріалів
проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
та передачу в оренду земельної ділянки
на вул. Раневицькій

Розглянувши заяву гр. Чаплі Л. І. та матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 20 від 16.07.2021р.) керуючись ст.12, ч.9 ст. 92, ст.118, ст.186 Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати в оренду строком на 3 роки земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі:
1.1. Чаплі Любомирі Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 61 кв. м. на вул. Раневицькій, 1/1, кадастровий номер 4610600000:01:053:0117, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
2. Фізичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, необхідно укласти договір оренди землі з Дрогобицькою міською радою. У випадку не укладення договору оренди землі протягом трьох місяців з дня прийняття рішення, відповідні пункти цього рішення втрачають чинність, а орендар несе відповідальність з відшкодуванням в повній мірі збитків орендодавцю у формі неодержаної орендної плати. Фізичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, забезпечити реєстрацію відповідного договору згідно з чинним законодавством.
3. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Дрогобицького міськрайонного управління Держгеокадастру у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі Львівської області внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту