№ 65 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про стан соціально-економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника у 2020 році і погодження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік”

16.02.2021 1388

№ 65 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про стан соціально-економічного та  культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника у 2020 році і погодження Програми  соціально-економічного та культурного розвитку  Дрогобицької міської територіальної громади  на 2021 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.02.2021 №65

Про стан соціально-економічного та
культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника
у 2020 році і погодження Програми
соціально-економічного та культурного розвитку
Дрогобицької міської територіальної громади
на 2021 рік

З метою забезпечення позитивних тенденцій розвитку господарського комплексу Дрогобицької міської територіальної громади та створення умов для стабільного зростання економіки, зокрема задля покращення якості життя населення, керуючись ст. 27, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Інформацію начальника відділу економіки Т.Бачинського про соціально-економічний та культурний розвиток міст Дрогобича та Стебника у 2020 році взяти до відома.
2. Погодити до розгляду та затвердження на засіданні сесії Дрогобицької міської ради проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік згідно додатку.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту