№ 653 Розпорядження міського голови “Про створення комісії з визначення краще оформленої вітрини об’єктів торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення, інших закладів та установ на пл. Ринок міста Дрогобича до новорічних та різдвяних свят”

29.11.2019 1037

№ 653 Розпорядження міського голови “Про створення комісії з визначення краще  оформленої вітрини об’єктів торгівлі, громадського  харчування та побутового обслуговування населення,  інших закладів та установ на пл. Ринок міста  Дрогобича до новорічних та різдвяних свят”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 29.11.2019 № 653-р

Про створення комісії з визначення краще
оформленої вітрини об’єктів торгівлі, громадського
харчування та побутового обслуговування населення,
інших закладів та установ на пл. Ринок міста
Дрогобича до новорічних та різдвяних свят

З метою організації та проведення у грудні 2019 року – січні 2020 року конкурсу на краще оформлення вітрин об’єктів торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення, інших закладів та установ на пл. Ринок міста Дрогобича до новорічних та різдвяних свят, керуючись пп. 20 п. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Створити комісію з визначення краще оформленої вітрини об’єктів торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення, інших закладів та установ на пл. Ринок міста Дрогобича до новорічних та різдвяних свят (далі Комісія) у складі:
Т. Бачинського – начальника відділу економіки, голови комісії.
Членів комісії:
О. Яводчака – начальника відділу культури;
О. Пашко ¬ начальника відділу сім’ї, молоді та туризму;
І. Гром – головного спеціаліста відділу економіки.
2. Затвердити умови проведення міського конкурсу на краще оформлення вітрин об’єктів торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення, інших закладів та установ на пл. Ринок міста Дрогобича до новорічних та різдвяних свят згідно з додатком.
3. Комісії (Т. Бачинський) визначити краще оформлену вітрину об’єкту торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення, інших закладів та установ на пл. Ринок міста Дрогобича до новорічних та різдвяних свят.
4. Відповідальність за виконанням даного розпорядження покласти на начальника відділу економіки Т. Бачинського
5. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Перший заступник міського голови І. Герман

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту