№ 653 Розпорядження міського голови “Про утримання і прибирання доріг у м. Дрогобичі в зимовий період 2017-2018рр.“

01.12.2017 345

№ 653 Розпорядження міського голови “Про утримання і прибирання доріг у м. Дрогобичі в зимовий  період 2017-2018рр.“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 1 грудня 2017 р.№653-р

Про утримання і прибирання
доріг у м. Дрогобичі в зимовий
період 2017-2018рр.

З метою забезпечення стабільного та безаварійного руху автотранспортних засобів на вулицях міста, своєчасного і якісного прибирання доріг від снігу і снігових заметів, боротьби з ожеледицею, а також підтримання вулично-шляхової мережі в належному стані на час зимового періоду 2017-2018р р., керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. Встановити чергування спеціальної техніки, механізмів та особового складу КП “Комбінат міського господарства” з 2 грудня 2017 року по 1 квітня 2018 року .
2. Відповідальність за належне утримання доріг, прибирання та їх очистку від снігу покласти на директора КП “Комбінат міського господарства“.
3. КП “Комбінат міського господарства”:
3.1. Організувати цілодобове чергування водіїв екскаватора та піскорозкидувача, включаючи вихідні і святкові дні.
3.2. Забезпечити десятиденний запас паливо-мастильних матеріалів для снігоприбиральної техніки та запас піскосуміші для посипання доріг, тротуарів та площ міста в дні ожеледиці.
3.3. У разі несприятливих та складних погодних умов організувати додаткову роботу наявної спеціальної комунальної техніки, в тому числі грейдера, піскорозкидувача, поливо-миючої машини та екскаватора по окремому письмовому розпорядженню департаменту міського господарства.
3.4. Надати в департамент міського господарства копії наказів по підприємству з зазначенням відповідальної особи за своєчасне виділення механізмів для очистки вулиць від снігу, графіки чергувань водіїв комунальної спецтехніки, домашні адреси, телефони до 7 грудня 2017 року.
4. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Москалик) проводити оплату фактично виконаних робіт за кошти, що виділені з міського бюджету.
5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на директора департаменту міського господарства Р.Москалика

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту