№ 653 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на вул. М. Грушевського”

23.09.2021 2420

№ 653 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на  вул. М. Грушевського”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 23.09.2021 року № 653

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки для будівництва
та обслуговування інших будівель
громадської забудови на
вул. М. Грушевського

Розглянувши заяви фізичної особи про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 19 від 02.07.2021р.), керуючись статтями 12,118 Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови:
1.1. Пограничній Марті Теодорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 79 кв.м. на вул. М. Грушевського в м. Дрогобичі, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
2. Фізичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту