№ 658 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу на електронних земельних торгах земельної ділянки на вул. Трускавецькій”

23.09.2021 2454

№ 658 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік земельних ділянок, що  підлягають продажу на  електронних земельних торгах  земельної ділянки на вул. Трускавецькій”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 23.09.2021 року № 658

Про включення в перелік
земельних ділянок, що
підлягають продажу на
електронних земельних торгах
земельної ділянки
на вул. Трускавецькій

Розглянувши клопотання гр. Фірман М. А., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 24 від 02.09.2021р.), керуючись ч. 2 ст. 124, ст. 134 Земельного кодексу України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Включити в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу на електронних земельних торгах, земельну ділянку:
1.1. Земельну ділянку площею 60 кв. м., на вул. Трускавецькій, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:007:0115, з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ – 01.03) у землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код згідно КВЦПЗ – 03.07) на земельну ділянку, зазначену в п.1 даного рішення з метою підготовки лоту для проведення електронних земельних торгів.
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити фінансування підготовки лоту для проведення електронних земельних торгів.
4. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити подання на затвердження сесією міської ради розроблений та погоджений в установленому порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.п.1.1. даного рішення, цільове призначення якої змінюється.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту