№ 668-р Розпорядження міського голови «Про організацію та проведення шкільної спортивної ліги Дрогобицької міської територіальної громади»

03.11.2023 4335

№ 668-р Розпорядження міського голови «Про організацію та проведення шкільної спортивної ліги Дрогобицької міської територіальної громади»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 03.11.2023 № 668-р

Про організацію та проведення шкільної спортивної ліги
Дрогобицької міської територіальної громади

З метою популяризації здорового способу життя, активного залучення молоді до занять фізичною культурою і спортом, зміцнення їх здоров’я, пропаганди здорового способу життя, формування учнівської молоді сталих традицій та мотивацій щодо фізичного виховання й масового спорту, як важливого чинника забезпечення здорового способу життя та забезпечення європейських стандартів і підходів до організації змістовного дозвілля, проведення спортивно-масових заходів у закладах освіти Дрогобицької міської територіальної громади, керуючись Постановою КМУ від 18.09.2013 року № 689 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів державного та міжнародного рівня», наказом управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації від 18.10.2021 року № 608 «Про затвердження грошової добової норми витрат на забезпечення харчуванням учасників спортивних заходів місцевого рівня», рішенням сесії Дрогобицької міської ради від 14.04.2022 року №1079 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів місцевого та державного рівня», рішенням сесії Дрогобицької міської ради від 27.04.2023 року №1564 «Про затвердження Програми Шкільної спортивної ліги Дрогобицької міської територіальної громади на 2023-2024 роки» п. 20 ч.4. ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Затвердити кошторис витрат на проведення шкільної спортивної ліги Дрогобицької міської територіальної громади на листопад 2023 року згідно з додатком.
2. Відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту (О.Сотрихіна):
2.1. Забезпечити учасників заходів шкільної спортивної ліги харчуванням, кубками, спортивним інвентарем та спортивною формою.
2.2. Провести фінансову звітність змагань.

3. Відділу бухгалтерського обліку та звітності (М.Оршанська) провести виплату коштів, передбачених на проведення шкільної спортивної ліги у відділі з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту, для участі спортсменів міста у змаганнях відповідно до поданих фінансових документів.
4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту