№ 67-р Розпорядження міського голови “Про проведення інвентаризації об’єктів нерухомого та рухомого майна ДКП «Стебниктеплокомуненерго»”

28.01.2021 1858

№ 67-р Розпорядження міського голови “Про проведення інвентаризації  об’єктів нерухомого та рухомого майна ДКП «Стебниктеплокомуненерго»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 28.01.2021 № 67-р

Про проведення інвентаризації
об’єктів нерухомого та рухомого
майна ДКП «Стебниктеплокомуненерго»

Зважаючи на результати спільної роботи КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР і ДКП «Стебниктеплокомуненерго» щодо аналізу фінансового та технічного стану ДКП «Стебниктеплокомуненерго», рекомендації депутатських комісій Дрогобицької міської ради, а також для визначення ефективності роботи котельного обладнання і теплових мереж, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні:
1. Створити інвентаризаційну комісію для проведення інвентаризації рухомого та нерухомого майна ДКП «Стебниктеплокомуненерго» у складі:
Р.Пошивака – заступника директора департаменту міського господарства, голови комісії.
Членів комісії:
П.Мельника – головного інженера ДКП «Стебниктеплокомуненерго»;
А.Радловського – заступника директора КП «Дрогобичтеплоенерго»;
В.Красуляка – головного інженера КП «Служба муніципального управління»;
Р.Петречко – головного інженера КП «Управитель ЖЕО».
2. Інвентаризаційній комісії (Р.Пошивак) організувати роботу з проведення інвентаризації всього майна ДКП «Стебниктеплокомуненерго», основними завданнями якого є:
– виявлення фактичної наявності майна, його стану та перевірки достовірності даних бухгалтерського обліку та фінансової звітності підприємства;
– виявлення майна, що не використовується.
3. Інвентаризацію завершити до 10.02.2021 та всі документи з проведеної інвентаризації передати для опрацювання комісії з реорганізації Стебницької міської ради та виконавчого комітету Стебницької міської ради, створеної рішенням Дрогобицької міської ради від 10.12.2020 № 18.
4. КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР (І.Хомяк) спільно з
ДКП «Стебниктеплокомуненерго» (П.Мельник) вивчити ефективність роботи котельного обладнання і теплових мереж.
5. ДКП «Стебниктепокомуненерго» забезпечити безперешкодний доступ членів інвентаризаційної комісії до об’єктів нерухомості та надати необхідну документацію щодо наявного майна.
6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р.Москалика.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту