№ 671 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного ХІV позачергової сесії Дрогобицької міської ради”

07.10.2021 2501

№ 671 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного  ХІV позачергової сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIV позачергова сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 07.10.2021 року № 671

Про затвердження порядку денного
ХІV позачергової сесії Дрогобицької
міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХІУ позачергової сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХІУ позачергової сесії Дрогобицької міської ради.
2. Про внесення змін в рішення Дрогобицької міської ради від 05.03.2021 № 170 «Про затвердження структури Дрогобицької міської ради, загальної чисельності».
3. Про затвердження Програми «Проведення польових і камеральних робіт з базового лісовпорядкування на 2021р.».
4. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 22.04.2021 № 300 «Про зміну засновника та затвердження у новій редакції статуту комунального сільськогосподарського підприємства «Снятинський господар» Дрогобицької міської ради».
5. Про передачу основних засобів комунального підприємства «Стебниктеплоенерго» Дрогобицької міської ради на баланс комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради.
6. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул.. Шкільна, 4, пл..16,2 м. кв.
7. Земельні питання.
7.1. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 22 квітня 2021 року № 332.
7.2. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у межах вул. П. Орлика, В. Великого, Паркова.
7.3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку (КВЦПЗ 02.03), що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця П. Орлика – Наливайка та для продажу у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
7.4. Про включення в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону, земельної ділянки на вул. В. Великого-Коновальця.
7.5. Про включення в перелік земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону, земельної ділянки на вул. В. Великого у м. Дрогобичі.
7.6. Про включення в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону.
7.7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (КВЦПЗ 03.15), що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця В. Великого та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
7.8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (КВЦПЗ01.13), що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Кирило-Мефодіївська та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
7.9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у (КВЦПЗ 01.01), що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, с. Медвежа, урочище Пільчин, кадастровий номер: 4621285000:02:000:0004 та продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
7.10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у (КВЦПЗ 01.01), що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, с. Медвежа, урочище Над Солоним, кадастровий
номер: 4621285000:02:000:0055 та продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
7.11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель
громадської забудови (КВЦПЗ 03.15), що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця П. Орлика та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
7.12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Трускавецька та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
7.13. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Наливайка;кадастровий номер: 4610600000:01:068:0155
на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
7.14. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), площа Злуки; кадастровий номер: 4610600000:01:052:0161 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
7.15. Про продаж на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) земельної ділянки площею 0,24 га, кадастровий номер 4610600000:01:028:0181 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (КВЦПЗ 03.15), що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Самбірська.
7.16. Про включення в перелік земельної ділянки, що підлягає продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону, та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
7.17. Про продаж права оренди на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) на земельну ділянку площею 2,8 га,
кадастровий номер 4610600000:01:058:0024 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (КВЦПЗ 03.15), що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Трускавецька.
8. Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту