№ 677-р Розпорядження міського голови “Про проведення у 2021 році профілактичного заходу «Урок»”

02.09.2021 2610

№ 677-р Розпорядження міського голови “Про проведення у 2021 році профілактичного заходу «Урок»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 02.09.2021 №677-р

Про проведення у 2021 році
профілактичного заходу «Урок»

З метою виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального року, усунення причин та умов даного явища, надання адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо – зимового сезону дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності, на виконання ст. 53 Конституції України, Закону України Про освіту” та листа Національної соціальної сервісної служби України від 30.08.2021 №0000-0201-0/12973, наказу служби у справах дітей, департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, «Про організацію проведення у 2021 році профілактичного заходу», керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1 .Утворити рейдову групу у складі:
Якима І.С.- начальника відділу-служби у справах дітей.
Костик МП. – головного спеціаліста відділу-служби у справах дітей.
Кулієвої І.М. — начальника сектору ювенальної превенції відділу-поліції Дрогобицького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.
Павлюх М.С. — старшого інспектора ювенальної превенції відділу-поліції Дрогобицького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.
Заблоцького А.В. – головного спеціаліста відділу освіти з виховної роботи та позашкільної освіти.
2. Відділу-службі у справах дітей ( І. Якиму):
2.1. Забезпечити організацію та проведення у вересні-жовтні 2021 року профілактичний захід з метою організації проведення обстежень житлово-побутових умов проживання дітей у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах, виявлення дітей, які з початку навчального року не приступили до занять у закладах загальної середньої освіти, закладах професійної (професійног-гехнічної), фахової передвищої чи вищої освіти на території Дрогобицької ОТГ з підрозділами органів виконавчої влади, Дрогобицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, громадськими організаціями, які працюють в інтересах дітей.
2.2. Вжити заходів щодо повернення або влаштування виявлених дітей до навчальних закладів, закладів соціального захисту дітей, усунення причин і умов, внаслідок яких діти не були охоплені навчанням, притягнення до відповідальності батьків або осіб, які їх замінюють, посадових осіб за порушення прав та законних інтересів дітей.
2.3. Про результати проведення профілактичного заходу проінформувати службу у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації за формою, що додається:
– до 9 вересня 2021 року;
– до 28 жовтня 2021 року.
3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань А.Ковча.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту