№ 680-р Розпорядження міського голови «Про надання одноразової адресної грошової допомоги Захисникам та Захисницям України»

10.11.2023 4235

№ 680-р Розпорядження міського голови «Про надання одноразової адресної  грошової допомоги Захисникам та  Захисницям України»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 10.11.2023 № 680-р

Про надання одноразової адресної
грошової допомоги Захисникам та
Захисницям України 

З метою надання матеріальної підтримки Захисникам та Захисницям України, які брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації проти України та родин загиблих Захисників та Захисниць України, враховуючи рішення комісії з питань соціальної підтримки учасників АТО/ООС, членів родин загиблих під час безпосередньої участі в АТО/ООС та родин Героїв Небесної Сотні на 2021-2023 роки (протокол від 02.11.2023р. № 11), керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
**********************************************

**********************************************
4. Начальнику фінансового управління (О.Савран) кошти в сумі 24000,00 (двадцять чотири тисячі) гривень перерахувати на рахунок управління соціального захисту населення за рахунок коштів, передбачених у бюджеті міської територіальної громади для надання матеріальної допомоги.
5. Начальнику відділу бухгалтерського обліку та контролю за виплатою всіх видів соціальної допомоги та компенсацій управління соціального захисту населення (Л.Лужецькій) виплатити одноразову адресну грошову допомогу вище зазначеним особам шляхом перерахування коштів на особові рахунки одержувачів.
6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, гуманітарних та соціальних відносин Ю.Кушлика.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту