№ 681-р Розпорядження міського голови «Про надання матеріальної допомоги »

10.11.2023 4303

№ 681-р Розпорядження міського голови «Про надання матеріальної допомоги »

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 10.11.2023 № 681-р

Про надання матеріальної допомоги »

З метою гідного вшанування відваги, сили духу й жертовності громадян, які захищали ідеали демократії та відстоювали європейське майбутнє України під час Революції Гідності, враховуючи рішення комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям Дрогобицької міської територіальної громади (протокол від 02.11.2023р. №11), керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

1.Надати матеріальну допомогу в розмірі  1000 гривень:
*******************************
2. Начальнику фінансового управління (О. Савран) перерахувати кошти в сумі 9 000 (дев’ять тисяч) гривень на рахунок управління соціального захисту населення за рахунок коштів, передбачених у бюджеті міської територіальної громади для надання матеріальної допомоги.
3. Начальнику відділу бухгалтерського обліку та контролю за виплатою всіх видів соціальної допомоги та компенсацій управління соціального захисту населення (Л.Лужецькій) виплатити матеріальну допомогу зазначеним вище громадянам шляхом перерахування коштів особові банківські рахунки одержувачів.
4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, гуманітарних та соціальних відносин Ю.Кушлика.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту