№ 685 Розпорядження міського голови “Про утворення робочої групи з питань утворення реабілітаційної установи змішаного типу для надання комплексних реабілітаційних послуг дітям та молоді з інвалідністю“

18.12.2017 350

№ 685 Розпорядження міського голови “Про утворення робочої групи з питань  утворення реабілітаційної установи  змішаного типу для надання комплексних  реабілітаційних послуг дітям та молоді з інвалідністю“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 18 грудня 2017 р. № 685-р

Про утворення робочої групи з питань
утворення реабілітаційної установи
змішаного типу для надання комплексних
реабілітаційних послуг дітям та молоді з інвалідністю

З метою підготовки узгоджених пропозицій щодо утворення реабілітаційної установи змішаного типу для надання комплексних реабілітаційних послуг дітям та молоді з інвалідністю, керуючись Законом України «Про соціальні послуги» (№ 966-IV від 19.06.2003) та п.20 ч.4 ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. Утворити робочу групу з питань утворення реабілітаційної установи змішаного типу для надання комплексних реабілітаційних послуг дітям та молоді з інвалідністю (далі – робоча група).
2. Затвердити персональний склад робочої групи згідно з додатком.
3. Робочій групі (В.Качмар) підготувати та подати у місячний термін пропозиції щодо утворення реабілітаційної установи змішаного типу для надання комплексних реабілітаційних послуг дітям та молоді з інвалідністю.
4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту