№ 688 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Трускавецька та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) “

07.10.2021 2512

№ 688 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (КВЦПЗ 03.07), що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Трускавецька та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIV позачергова сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 07.10.2021 року № 688

Про затвердження проекту
землеустрою щодо відведення
земельної ділянки, цільове
призначення якої змінюється,
для будівництва та обслуговування
будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07),
що розташована: Львівська область,
Дрогобицький район, м. Дрогобич,
вулиця Трускавецька та надання
дозволу на проведення експертної
грошової оцінки земельної ділянки,
що підлягає продажу на конкурентних
засадах (на земельних торгах у формі
електронного аукціону)

Розглянувши службову записку Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для городництва (код згідно КВЦПЗ – 01.07) у землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код згідно КВЦПЗ – 03.07), розробленого ФОП Адрейко В.В., що розташована за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Трускавецька, кадастровий номер земельної ділянки: 4610600000:01:007:0115, з метою підготовки до проведення земельних торгів з продажу вищезазначеної земельної ділянки шляхом проведення земельних торгів у формі електронного аукціону, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин  (протокол № 27 від 01.10.2021р.), керуючись статтями 12, 127, 128, 134 – 138 Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для городництва (код згідно КВЦПЗ – 01.07) у землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код згідно КВЦПЗ – 03.07) площею 60 кв.м., кадастровий номер земельної ділянки: 4610600000:01:007:0115, що розташована за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Трускавецька.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради вчинити необхідні юридичні дії щодо державної реєстрації речового права на земельну ділянку, зазначену в пункті 1 цього рішення за Дрогобицькою міською радою Львівської області.
3. Надати дозвіл на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 60 кв.м., кадастровий номер земельної ділянки: 4610600000:01:007:0115; для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код згідно КВЦПЗ – 03.07), категорія земель – землі житлової та громадської забудови; цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Трускавецька, яка підлягає продажу у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону.
4. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити фінансування підготовки лоту до проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.
5. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити подання виготовленого Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, зазначеної в пункті 3 даного рішення, на затвердження сесією Дрогобицької міської ради.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту