№ 69 Розпорядження міського голови

15.04.1991 535

№ 69 Розпорядження міського голови

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 15 квітня 1991 року № 69
м. Дрогобич

Враховуючи обмежені фонди на складні побутові товари, виявлені недоліки в їх реалізації та рекомендації комісії по торгівлі, громадському харчуванню та побутовому обслуговуванню міськвиконком вирішив:
1. Управлінню торгівлі міськвиконкому /Дутко/:
1.1. Закінчити реалізацію складно-побутових товарів згідно списку підприємств, установ та організацій встановленого розпо­рядженням міськвиконкому від 29.04.1990 р. № 53 в термін до 20.04.1991 року.
1.2. Остальні фонди на складно-побутову техніку виділені на 1991 рік реалізувати:
– для надання пільг інвалідам та іншим категоріям покупців згідно рішення Львівського облвиконкому від 16.10.1990 р. № 416 по черзі при магазині № 73 в розмірі 20%;
– для забезпечення громадян, які потерпіли від стихійного лиха та інших випадків не передбачених рішенням Львівського облви­конкому від 15.10.1990 р. № 416 по рішенню депутатської комісії по торгівлі, громадському харчуванню та побутовому обслугову­ванню в розмірі 5%;
– для бартерних угод управлінню торгівлі міськвиконкому з метою додаткової закупівлі товарів промислової та непромислової групи зверх виділених фондів по погодженню з міськвиконкомом в розмірі 5%;
– для розвитку матеріально-технічної бази управлінню торгівлі міськвиконкому /в фонд начальника управління торгівлі/ в розмі­рі 2%;
– для реалізації громадянам через підприємства, організації та установи, а також непрацюючим пенсіонерам в розмірі 68%.
2. Встановити на 1991 рік норми реалізації складно-побутової техніки для підприємств, організацій та установ в слідуючих роз­мірах:
– холодильники – 1 штука на 162 чол.
– пральні машини – 1 штука на 107 чол.
– пилесоси – 1 шт. на 102 чол.
– швейні машини – 1 шт. на 250 чол.
– електроміксери – 1 шт. на 46 чол.
3. Встановити ліміт на 1991 рік для підприємств, організа­цій та установ на складно-побутову техніку згідно з додатком № 1.
4. Списки непрацюючих пенсіонерів, які не користуються пільгами згідно рішення Львівського облвиконкому від 16.10.1990 року № 416, складаються на основі особистих заяв відділом депу­татської діяльності міськвиконкому /Калат/ з залученням депу­татської комісії по соціальному захисту та відділу соціального забезпечення на основі обстеження побутових умов заявників.
5. Списки робітників та службовців на основі особистих заяв складаються підприємствами, організаціями та установами по резуль­татах обслідування побутових умов побутовими комісіями профкомів та підписаних керівником, головою профкому і головою Ради трудо­вого колективу, завірених гербовою печаткою.
6. Списки робітників та службовців на основі особистих заяв підприємствами, організаціями та установами, в яких чисельність менша від норми реалізації та які в додатку № 1 об’єднані, скла­даються на основі обслідування побутових умов заявників спільною комісією і підписуються керівниками та головами профспілкових організацій і завіряються гербовими печатками об’єднаних колекти­вів.
7. Списки представити в двох екземплярах в промислово-торго­вельний відділ міськвиконкому /Голяк/ в термін до 20.04.1991 року.
8. Промислово-торговельному відділу міськвиконкому /Голяк/ на основі представлених списків скласти журнал черговості реа­лізації складно-побутових товарів на 1991 рік, прошнуровати, про­нумеровати та завірити гербовою печаткою міськвиконкому. Журнал черговості погодити із депутатською комісією по торгівлі, громадському харчуванню та побутовому обслуговуванню населення. Оформлений журнал передати по акту начальнику управління торгівлі міськвиконкому в термін до 01.05.1991 року.
9. Управлінню торгівлі міськвиконкому /Дутко/ реалізацію складно-побутових товарів проводити по мірі їх поступлення в торговельну мережу згідно черговості в журналі, направляючи поштові листівки громадянам.
10. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника голови виконкому С.Г. Хованця.

Переглянути додаток

Перший заступник
Голови Дрогобицької міської
Ради народних депутатів,
голова виконкому Ю.Я. Дацюк

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту