№ 69 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про оголошення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування”

16.02.2021 1464

№ 69 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про оголошення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.02.2021 №69

Про оголошення конкурсу з визначення
автомобільних перевізників на
автобусних маршрутах загального
користування

Відповідно до ст.40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 7,44 Закону України „Про автомобільний транспорт”, Постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 „Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування” (із змінами і доповненнями) та для забезпечення організації конкурсу з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Оголосити конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на об’єкт конкурсу та згідно додаткових умов, викладених у додатку № 1.
2. Створити робочу групу з працівників виконавчого комітету для перевірки достовірності одержаної від перевізників претендентів інформації, підготовки матеріалів для проведення засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на автобусних маршрутах загального користування та документів за результатами конкурсу, підготовки договорів з переможцями конкурсу та інших матеріалів в складі згідно додатку № 2.
3. Затвердити кошторис витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням конкурсу згідно додатку № 3.
4. Створити конкурсний комітет з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування та затвердити його склад згідно з додатком №4.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту