№ 69 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про списання з балансу багатоквартирних будинків”

19.03.2019 409

№ 69 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про списання з балансу багатоквартирних будинків”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 19.03.2019 №69

Про списання з балансу
багатоквартирних будинків

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків», враховуючи звернення комунального підприємства «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради, керуючись ст. 382 Цивільного кодексу України, ст. 10 Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» та пп. 1 п. а ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради, в и р і ш и в:
1. Провести списання багатоквартирних житлових будинків, зазначених в додатку 1, з балансового обліку комунального підприємства «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради у відповідності та у порядку, передбаченому постановою Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків».
2. Затвердити склад комісії для списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради згідно з додатком 2.
3. Доручити першому заступнику міського голови І. Герману затверджувати подані комісією акти про списання багатоквартирних будинків з балансу;
4. Окремі нежитлові приміщення в багатоквартирних будинках, що не перебувають у приватній власності та право комунальної чи державної власності на них не зареєстровано, приймаються на баланс територіальної громади в особі комунального підприємства «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» за актом приймання-передачі, а право власності на них реєструється в установленому законом порядку.
5. Окремі житлові квартири в багатоквартирних будинках, що перебувають у державній власності або у комунальній власності територіальної громади м. Дрогобича та право власності на них не зареєстровано, то такі квартири не списуються з балансу, а передаються на облік комунального підприємства «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання». Участь у витратах на утримання такого будинку та його прибудинкової території у частині неприватизованих квартир покладається на основних квартиронаймачів цих квартир, а право власності на них реєструється у встановленому законом порядку.
6. Перелік будинків, які підлягають списанню згідно цього рішення довести до відома КП «Дрогобичводоканал», КП «Дрогобичтеплоенерго», КП «Комбінат міського господарства», ПрАТ «Львівобленерго» Дрогобицьких районних електричних мереж, Дрогобицьке відділення ПАТ «Львівгаз».
7. Копія актів про списання надавати КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання»(О.Майданюк) співвласнику (співвласникам) багатоквартирного будинку за їх зверненням;
8. Акти про списання з балансу багатоквартирних будинків складати в 2 примірниках;
9. Оригінали актів про списання з балансу багатоквартирних будинків зберігаються КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (О.Майданюк), департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р.Москалик)
10. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту