№ 694 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного ХУ сесії Дрогобицької міської ради”

26.10.2021 2570

№ 694 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного  ХУ сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 21.10.2021 року № 694

Про затвердження порядку денного
ХУ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХУ сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХУ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання.
2.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік.
2.2. Про затвердження цільової Програми матеріально-технічного забезпечення ефективної діяльності територіального сервісного центру МВС №4642 РСЦ ГСЦ МВС у Львівській області на 2021 рік.
3. Про прийняття звернення.
4. Питання освіти та культури.
4.1. Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради від 24.06.2021 року № 462 «Про затвердження Статуту Дрогобицького муніципального чоловічого камерного хору «Боян Дрогобицький».
4.2. Про затвердження передавального акту та нової редакції Статуту ліцею № 3 імені В’ячеслава Чорновола Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.3. Про затвердження Положення про шкільний громадський бюджет Дрогобицької міської територіальної громади.
4.4. Про затвердження Програми «Подарунок від Святого Миколая» на 2021 рік.
4.5. Про внесення змін до програми (Додаток 10 забезпечення житлом молодих сімей та одиноких молодих громадян Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік, затвердженої рішенням ДМР від 12.03.2021 № 212.
4.6. Про передачу шкільного автобуса.
5. Питання житлово – комунального господарства.
5.1. Про затвердження спеціально відведених ділянок, для забезпечення платного паркування транспортних засобів на відведених майданчиках для паркування на вулицях міста Дрогобича.
5.2. Про передачу майна на баланс.
5.3. Про затвердження Програми “Забезпечення функціонування (фінансова підтримка) комунального підприємства «Міський сервіс» Дрогобицької міської ради на 2021 р.”.
6. Питання комунального майна.
6.1. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 170.
6.2. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 22, пл. 31,0 м. кв.
6.3. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлову будівлю за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського, 1.
6.4. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевська, 1, пл. 4,7 м. кв.
6.5. Про взяття на баланс управління майна громади нежитлових приміщень та будівель комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади.
6.6. Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлової будівлі за адресою: с. Биків, вул. Зелена, 25.
6.7. Про включення в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
6.8. Про включення в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9.
6.9. Про включення в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволуна укладення договору оренди нежитлової будівліза адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98.
6.10. Про включення в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 26.
6.11. Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
6.12. Про продовження дії договорів оренди нежитлових приміщень шляхом проведення аукціону.
6.13. Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря.
7. Земельні питання.
7.1. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
7.2. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.
7.3. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.
7.4. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельної ділянки.
7.5. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
7.6. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
7.7. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
7.8. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва та передачу у власність земельних ділянок.
7.9. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок.
7.10.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
7.11. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
7.12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів.
7.13. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під об’єктами нерухомого майна на вул. Бориславській.
7.14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під об’єктами нерухомого майна на вул. П. Орлика.
7.15. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
7.16. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
7.17. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок цільове призначення яких змінюється.
7.18. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. Трускавецькій.
7.19. Про продовження договору про використання земельної ділянки,
спеціально визначеної для забезпечення пакування транспортних засобів.
7.20. Про припинення права користування земельними ділянками.
7.21. Про продаж земельної ділянки у власність.
7.22. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки.
7.23. Про надання дозволу КП Фермерське господарство «Тарком» Дрогобицької міської ради на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення, та передачу у постійне користування земельної ділянки.
7.24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей (код КВЦПЗ 10.08), площею 1,4640га, що розташована на території Дрогобицької міської ради Львівської області (за межами населених пунктів), кадастровий номер: 4621280300:06:000:0005 та надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки .
7.25. Про надання в оренду земельних ділянок.
7.26. Про продаж земельної ділянки у власність.
7.27. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для іншого сільськогосподарського призначення (КВЦПЗ 01.13), що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Кирило-Мефодіївська; кадастровий номер: 4610600000:01:060:0242 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
7.28. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування багатоквартирного
житлового будинку (КВЦПЗ 02.03), що розташована: Львівська обл.,
м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. П.Орлика-Наливайка; кадастровий номер: 4610600000:01:032:0337 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) .
7.29. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення в перелік земельних ділянок, які виставляються на зе6мельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку (КВЦПЗ 02.03), що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного прінкту0, вул.. П.Орлика – Наливайка; кадастровий номер: 4610600000:01:032:0338 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
7.30. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування багатоквартирного
житлового будинку (КВЦПЗ 02.03), що розташована: Львівська обл.,
м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. П.Орлика-Наливайка; кадастровий номер: 4610600000:01:032:0339 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
7.31. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування багатоквартирного
житлового будинку (КВЦПЗ 02.03), що розташована: Львівська обл.,
м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. П.Орлика-Наливайка; кадастровий номер: 4610600000:01:032:0340 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
7.32. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (КВЦПЗ 03.15), що розташована: Львівська обл.,
м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Пилипа Орлика; кадастровий номер: 4610600000:01:049:0033 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону)
8. Про внесення змін до рішення сесії Дрогобицької міської ради від 17.09.2020 р. №2578 «Про затвердження Стратегії сталого розвитку м. Дрогобича до 2027 року»
9. Про затвердження Етичного кодексу депутатів Дрогобицької міської ради
10. Про участь у програмі “Оздорловлення економіки України”.
11.Про затвердження типового положення про орган самоорганізації населення у Дрогобицькій міській територіальній громаді.
12. Про прийняття звернення щодо внесення змін до Бюджетного кодексу України.
13. Різне.

Секретар міської ради О.Каракевич

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту