№ 70 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про призначення управителя багатоквартирних будинків”

19.03.2019 668

№ 70 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про призначення управителя  багатоквартирних будинків”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 19.03.2019 №70

Про призначення управителя
багатоквартирних будинків

З метою призначення на конкурсних засадах управителя багатоквартирних будинків, керуючись Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Законом України «Про житлово-комунальні послуги», Порядком проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 №150, рішенням виконавчого комітету від 12 лютого 2019 року № 12 «Про визначення організатора конкурсу щодо призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердження складу конкурсної комісії та положення про конкурсну комісію» та беручи до уваги протокол конкурсної комісії від 25.02.2019 р., виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Призначити управителя багатоквартирних будинків з надання послуги з управління багатоквартирними будинками Комунальне підприємство «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради, враховуючи протокол засідання конкурсної комісії від 25.02.2019 р.
2. Уповноважити заступника міського голови І. Германа укласти договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком з комунальним підприємством «Управитель «Житлово експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради від імені співвласників багатоквартирних будинків.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту