№ 708 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми « Забезпечення функціонування (фінансова підтримка) комунального підприємства «Міський сервіс» Дрогобицької міської ради на 2021 р.»”

26.10.2021 2481

№ 708 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми  « Забезпечення функціонування  (фінансова підтримка) комунального підприємства «Міський сервіс»  Дрогобицької міської ради на 2021 р.»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 21.10.2021 року № 708

Про затвердження Програми
« Забезпечення функціонування
(фінансова підтримка) комунального
підприємства «Міський сервіс»
Дрогобицької міської ради
на 2021 р.»

З метою стабілізації фінансового стану комунального підприємства «Міський сервіс» Дрогобицької міської ради, яке надає послуги з обслуговування житлового фонду, уникнення відключення від електропостачання гуртожитків у м. Стебник, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від 21 жовтня 2021р. № 698 «Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку, та будівельних інвестицій (протокол № 25 від 19 жовтня 2021р..), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 32 від 12 жовтня 2021р.), та керуючись п. 22 ч. І ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму «Забезпечення функціонування (фінансова підтримка) комунального підприємства «Міський сервіс» Дрогобицької міської ради на 2021р.» згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування Програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1216020 «Забезпечення функціонування підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги».
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (Р. Пошивак).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, транспорту та зв’язку, та будівельних інвестицій (Р. Шагала).

Секретар міської ради О.Каракевич

Переглянути додаток

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту