№ 72 Розпорядження міського голови “Про створення комісії з питань встановлення факту проживання гр. Попадинця М.А. та здійснення інвентаризації наявного майна у квартирі № 6 житлового будинку на вул. Лесі Українки, 19/2 в м. Дрогобич“

06.02.2018 411

№ 72 Розпорядження міського голови “Про створення комісії з питань встановлення факту проживання гр. Попадинця М.А. та здійснення інвентаризації наявного  майна у квартирі № 6 житлового будинку  на вул. Лесі Українки, 19/2 в м. Дрогобич“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 6 лютого 2018 р. № 72-р

Про створення комісії з питань встановлення
факту проживання гр. Попадинця М.А.
та здійснення інвентаризації наявного
майна у квартирі № 6 житлового будинку
на вул. Лесі Українки, 19/2 в м. Дрогобич

Розглянувши письмове звернення гр. Малош Г.І., з метою врегулювання питання щодо цільового використання житлового приміщення в житловому будинку на вул. Лесі Українки, 19/2, кв. 6 в м. Дрогобич, керуючись п. 20 ч. 3 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. Створити комісію з питань встановлення факту проживання гр. Попадинця М.А. та здійснення інвентаризації наявного майна у квартирі № 6 житлового будинку № 19/2 на вул. Лесі Українки в м. Дрогобич згідно з додатком.
2. Комісії:
2.1. До 15 лютого 2018 року здійснити обстеження квартири № 6 в житловому будинку № 19/2 на вул. Лесі Українки в м. Дрогобич.
2.2. Встановити факт проживання гр. Попадинця М.А. в цьому жилому приміщенні.
2.3. У випадку підтвердження відсутності гр. Попадинця М.А. здійснити інвентаризацію наявного у квартирі майна.
3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту