№ 72 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 14.11.2019 № 260 «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору кандидатів на посаду керівника комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника, Положення про порядок укладення контракту з керівником комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника та Типової форми контракту з керівником комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника»”

16.03.2021 1454

№ 72 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін в рішення виконавчого комітету  від 14.11.2019 № 260 «Про затвердження Порядку  проведення конкурсного відбору кандидатів  на посаду керівника комунального некомерційного  підприємства закладів охорони здоров’я м.м.  Дрогобича та Стебника, Положення про порядок  укладення контракту з керівником комунального  некомерційного підприємства закладів охорони  здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника та  Типової форми контракту з керівником  комунального некомерційного підприємства  закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.03.2021 №72

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету
від 14.11.2019 № 260 «Про затвердження Порядку
проведення конкурсного відбору кандидатів
на посаду керівника комунального некомерційного
підприємства закладів охорони здоров’я м.м.
Дрогобича та Стебника, Положення про порядок
укладення контракту з керівником комунального
некомерційного підприємства закладів охорони
здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника та
Типової форми контракту з керівником
комунального некомерційного підприємства
закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника»

Розглянувши службову записку В.Чуби, начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» зі змінами, керуючись п.б ст.29 та ст.40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1. Внести зміни додаток № 3 до рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 14.11.2019 № 260 «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору кандидатів на посаду керівника комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м.Дрогобича та Стебника, Положення про порядок укладення контракту з керівником комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника та Типової форми контракту з керівником комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника»:
– пункт 6 викласти в такій редакції:
«6. Орган управління тимчасово (з дня виникнення вакантної посади до призначення керівника закладу за результатами конкурсу) покладає виконання обов’язків керівника закладу на особу з числа штатних працівників закладу або призначає виконуючого обов’язки з числа інших осіб на строк, що не перевищує два місяці.
Особа, на яку покладається виконання обов’язків керівника закладу або яка призначається виконуючим обов’язки керівника закладу, повинна відповідати єдиним кваліфікаційним вимогам для керівника закладу охорони здоров’я.»
– пункт 8 викласти в такій редакції:
“8. Для проведення окремого конкурсу рішенням Власника утворюється окрема конкурсна комісія.”
– пункт 11 викласти в такій редакції:
«11. До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:
Представники Власника – Дрогобицької міської ради;
представники Уповноваженого органу управління – відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради;
представники трудового колективу відповідного закладу, обрані на загальних зборах трудового колективу;
представники галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.
Галузеві професійні спілки, громадські об’єднання у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності подають по чотири кандидатури Власнику, який визначає представників до складу конкурсної комісії з таких кандидатур та/або з переліку незалежних експертів у сфері охорони здоров’я у кількості, рівній кількості представників Власника.»
-пункт 12 викласти в такій редакції:
«12. Оголошення про початок формування конкурсної комісії оприлюднюється на офіційному веб-сайті Власника та/або Уповноваженого органу управління одночасно з оприлюдненням рішення про проведення конкурсу. Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до органу управління протягом 15 днів з моменту оприлюднення оголошення.»
– пункт 14 викласти в такій редакції:
«14. Для новостворених закладів охорони здоров’я до складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:
Представники Власника – Дрогобицької міської ради;
представники Уповноваженого органу управління – відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради;
представники галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.
Галузеві професійні спілки, громадські об’єднання у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності подають по чотири кандидатури Власнику, який визначає представників до складу конкурсної комісії з таких кандидатур та/або з переліку незалежних експертів у сфері охорони здоров’я у кількості, рівній кількості представників Власника.
Кількість членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника новоствореного комунального закладу охорони здоров’я становить шість – вісім осіб.»
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову Т.Кучму.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту