№ 73 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про облаштування паркувальних місць для транспорту в центральній частині міста у м.Дрогобичі та впорядкування торгівлі”

19.03.2019 715

№ 73 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про облаштування паркувальних місць  для транспорту в центральній частині  міста у м.Дрогобичі та впорядкування торгівлі”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 19.03.2019 № 73

Про облаштування паркувальних місць
для транспорту в центральній частині
міста у м.Дрогобичі та впорядкування торгівлі

З метою впорядкування місць пар кування транспорту у місті та мобілізації надходжень до місцевого бюджету, розглянувши рішення Дрогобицької міської ради від 20.12.2018 № 1521, на виконання доручення міського голови від 12.02.2019 № 25, керуючись п. 4 ч. а ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1 .Департаменту міського господарства (Р.Москалик):
1.1. Облаштувати місця паркування транспорту на проїжджій частині вул. Ш. Алейхема у м. Дрогобичі відповідно згідно з додатком;
1.2. Встановити на охопленій парковкою території (включаючи заїзди та виїзди) обмежувачі руху та паркомати для сплати збору за місця для паркування транспортних засобів.
2. КГІ «Дрогобицький ринок» (В. Білогап):
2.1. Здійснити благоустрій території та брукування непроїзних частин вул. Ш. Алейхема у м. Дрогобичі.
2.2. Здійснювати прибирання та утримання території місць паркування транспорту.
2.3. Облаштувати місця для подальшої діяльності постійно діючого ярмарку на вул. III. Алейхема у м. Дрогобичі. Замовити розроблення проектної документації розміщення вказаного постійно діючого ярмарку та звернутись в Дрогобицьку міську раду із заявою про виділення земельної ділянки.
3. Виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (Р. Москалик) та КП «Дрогобицький ринок» (В.Білоган).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту