№ 74 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про визначення виконавця послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення”

16.03.2021 1695

№ 74 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про визначення виконавця послуг з централізованого водопостачання та  централізованого водовідведення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.03.2021 № 74

Про визначення виконавця
послуг з централізованого
водопостачання та
централізованого водовідведення

На виконання Закону України “Про житлово-комунальні послуги”, наказу Держжитлокомунгоспу України від 25.04.2005 № 60 “Про затвердження Порядку визначення виконавця житлово-комунальних послуг у житловому фонді” з метою упорядкування правовідносин, що виникають між виконавцем і споживачами послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення міст Дрогобича та Стебника, сіл Лішня, Михайлевичі, Нагуєвичі, Почаєвичі, Раневичі, Рихтичі та Унятичі, керуючись пп.1 п.а ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Визначити суб’єкт господарювання, що провадить господарську діяльність з централізованого водопостачання та водовідведення – комунальне підприємство “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради Львівської області (03348910, начальник Роман Шагала) Виконавцем послуг із централізованого водопостачання/централізованого водовідведення в містах Дрогобичі та Стебнику, селах Лішня, Михайлевичі, Нагуєвичі, Почаєвичі, Раневичі, Рихтичі та Унятичі.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р. Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту